Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 13:42 - Национална кампания НА МОДА СА СИЛНИТЕ ЖЕНИ
Автор: erabooks Категория: Забавление   
Прочетен: 1808 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Скъпи дами,

Националната кампания на издателство ЕРА е вдъхновена от вас – модерните жени, които смело се борят с предизвикателствата на динамичното ежедневие, но продължават да търсят любовта и красотата.

Ние вярваме, че хубавият дамски роман е неизменна част от живота на силната жена. И затова книгите от нашата колекция са специално подбрани да ви насърчат в трудния ден, да удовлетворят вашите желания и да ви вдъхнат сили, когато съдбата поднесе изненади.

Стартът на кампанията „На мода са силните жени” беше отбелязан с шумно парти, което се проведе на 29 октомври 2009 г. На събитието присъстваха много журналисти и читатели, а специални гости бяха актрисата Марта Вачкова, острото перо Ива Николова, психоложката Ани Владимирова и хумористът Димитър Бежански, които с чувство за хумор споделиха своите виждания за силните жени и дамските книги. Няколко щастливци спечелиха нашите големи награди: ваучер за маркови обувки, вечеря за двама в престижен столичен ресторант и ваучер за масаж, пилинг и СПА процедури. Още няколко гостенки получиха комплекти книги и подаръци от нашите медийни партньори.

В края на събитието обявихме конкурс за есе на тема „Изкуството да си жена. Моята история”. Идеята за това се зароди след многобройни отзиви за нашите книги и писма от читателки, които ни убедиха, че всяка жена има своя история и иска да я сподели. Решихме да дадем тази възможност и резултатите не закъсняха.

Интересът към конкурса бе изключително голям и за един месец получихме над 350 есета от всички краища на страната, а и извън нея. Въпреки че бяхме изправени пред изключително труден избор, на 15 декември 2009 г. обявихме имената на печелившите.

Голямата награда – уикенд за двама в Боровец – спечели Сълзица Стаменова-Мандраджиева от гр. Шумен. Специалната награда на списание „Журнал за жената” – безплатен абонамент за 2010 г. – отиде при Надя Иванова от гр. Лом. А четири дами получиха комплект книги на ЕРА, огледало от „Аз-жената” и брой на списание „Ева” – Велислава Райдовска от гр. Смолян, Tania Jo от гр. Пловдив, Илиана Василева от гр. София, Маринела Любенова от гр. Плевен.

Ще се радваме и вие да станете част от нашата кампания и да споделяте с нас всичко, което ви вълнува. Можете да ни пишете и в нашия сайт, както и да се присъедините към групата "Национална кампания НА МОДА СА СИЛНИТЕ ЖЕНИ" във Фейсбук.

Не сме приключили с раздаването на подаръци! На нашия сайт ви очаква още една изненада – при покупка на два и повече романа от колекцията ще получите отстъпка 30%!



Тагове:   мода,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: erabooks
Категория: Забавление
Прочетен: 520080
Постинги: 85
Коментари: 77
Гласове: 71
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930