Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2012 15:01 - Винс Флин отговаря на почитателите си
Автор: erabooks Категория: Забавление   
Прочетен: 3281 Коментари: 0 Гласове:
0



imageНаскоро съобщихме добрата новина, че компанията CBS Films е откупила правата за екранизацията на „Всичко е лично”. Почитателите на романа могат да бъдат спокойни, че сценарият е в добри ръце. Идеите на Джефри Нахманов, по отношение на главния герой Мич Рап, са изключително добри, твърди Винс Флин. И той е абсолютно уверен, че любимият му агент ще бъде пресъздаден перфектно.
Винс Флин за пореден път доказа преданост към читателите си, като отговори на въпросите им от официалния му сайт. Ето някои от тях:

От какво се влияете, когато избирате „оборудването” (автомобили, оръжия, дрехи) в романите си? Личният опит и предпочитанията ви ли са в основата?
Предпочитам да изпробвам различни оръжия, преди да включа някое в сюжета, но не винаги е възможно. Особени затруднения срещам, когато пиша за военни организации, защото описвам абсолютно реални оръжия, такива, каквито се използват на практика.

Как се научихте да изграждате структурата и динамиката на романите си? Кои наръчници за писане са ви помогнали най-много?
Не съм прочел нито една книга за това как се пишат трилъри. Разчитам на инстинктите си, на чувството си за ритъм и на способностите си на разказвач. Относно структурата ви съветвам да обърнете внимание на това как Джон Гришам започва и завършва сцените във „Фирмата”.

Хрумвало ли ви е да направите 3D игра с участието на Мич Рап?
Да, хрумвало ми е. Дори в момента агентът ми води преговори с няколко компании за компютърни игри.

Какво четете в момента?
All Necessary Force* на Брад Тейлър**. Току-що започнах книгата, така че все още не мога да дам оценка, но засега става.

Каква музика имате на iPod-а си?
Ерик Чърч – страхотен изпълнител на кънтри, с неповторимо звучене.

Следите ли някое предаване по телевизията?
Три от любимите ми сериала са отново на екран, което ми дава възможност да отдъхна за 40 мин. Следя „Спартак: Отмъщение”, „Праведен” и „Живите мъртви”.

——————————————

*Заглавието е използвано в оригинал, на български език все още не е издавано – Б. ред.
**Брад Тейлър е автор на трилъри, който често е сравняван с Винс Флин – Б. ред.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: erabooks
Категория: Забавление
Прочетен: 519649
Постинги: 85
Коментари: 77
Гласове: 71
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930