Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2010 11:22 - Коледни усмивки от ЕРА
Автор: erabooks Категория: Забавление   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
0



Скъпи приятели,
Честита Коледа от екипа на издателство „Ера”! Пожелаваме ви здраве, много поводи за усмивки и куп полезни и приятни текстове, от които да черпите вдъхновение.
В тази връзка ще си позволя да ви насоча в избора ви на стойностно забавление, което да изпълни почивните ви дни. Знам, мнозина ще възкликнат с недоволство – „тази година официално се почива малко!”. Ще подмина този коментар с една лека забележка, та нали днес стигнах до работното си място твърде бързо! Софийските улици са толкова празни, че шофьорите изглеждат недоволни от липсата на стрес, който да ги мотивира да демонстрират виртуозните си способности! Но стига прозаичност, позволете ми да ви разкажа за книгите на издателство „Ера”, които с любов и уважение подготвяме за българския читател.
Смятам, че тихият снежец, който се рее през прозореца, е чудесен фон за „Вкусът на мечтите”! Романът на Сара Адисън Алън (авторката на бестселъра „Градина на желанията”) е красива история за шоколад, човешки взаимоотношения, любов, семейни тайни и много страст. Какво по-женско? Ще спечелим и мъжката аудитория, пред която ще се открие свободно време за личните им интереси, а защо не и за „Премиършип”!
За да не бъдем обвинени, че поставяме силния пол под общ знаменател, за четящата част от него ще предложим дълъг списък от криминални романи, трилъри, фантастика и фентъзи. За почитателите на биографичния жанр ще спомена, че книгите „Камю, моя любов” (Елизабет Хос) и „Айн Ранд и светът, който създаде” (Ан Хелър) са на специална цена в нашия сайт: http://www.erabooks.net/?=.
Искам също да припомня, че зимните празници тепърва предстоят, а книгата е чудесен подарък за ценители. В „Книга на оптимиста/Книга на песимиста” ще намерите прекрасен сбор от афоризми, подбрани с вкус от авторите Найъл Едуърти и Петра Кремзи. „Сексът и властта. Голямото табу на бизнеса” на Ивоник Деноел ще ви скандализира с откровеността и пикантността си! Почакайте, все още не сте видели корицата, можете да го направите тук: http://www.erabooks.net/?action=show_book&bid=372.
Джефри Дивър за пореден път демонстрира безапелационно си лидерство в съвременната трилър проза, като романът му „Пастирът” вече се превърна в хит на „Ера”!
Надяваме се, че сме ви били полезни! Тук е мястото да пожелаем на себе си много търпение и сили, за да продължим да ви запознаваме с хитовете в световното книгоиздаване!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: erabooks
Категория: Забавление
Прочетен: 518601
Постинги: 85
Коментари: 77
Гласове: 71
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031