Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 09:46 - Моето свежо съботно утро - игра на издателство ЕРА и Kafene.bg
Автор: erabooks Категория: Забавление   
Прочетен: 1201 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2010 09:49


imageМоето свежо съботно утро
Пролетта идва с бурни емоции и аромата на силно кафе! Участвайте в играта на издателство ЕРА и Kafene.bg!
Тонизиращи упражнения, горещо кафе или студен душ… Споделете своите сутрешни ритуали за свежо утро и пълноценен ден на office@erabooks.net до 20 април 2010 г.

Най-интересните предложения ще бъдат наградени с книги от ЕРА – за прекрасна съботна сутрин в компанията на приятна книга и чаша ободряващо кафе.

Знаете ли как една чаровна англичанка се справя с предизвикателствата на големия град?

„Откакто стъпих в Ню Йорк се чувствам така, сякаш всяка улица, магазин и булевард ме даряват с най-нежната и сърдечна прегръдка. Не знам дали един град притежава способност да взема решения, но ако е така, то Ню Йорк реши да стане мой дом. И макар че тук преживях доста трудности и терзания, градът някак си винаги смекчаваше ударите… също като верен приятел, който ти поднася чаша чай и те съветва да проявиш търпение, защото в крайна сметка нещата ще се оправят.
Приятелката ми Силия твърди, че съм „досадна, но адски симпатична оптимистка въпреки съкрушителните доказателства, че светът е гаден”. Тя е сред първите ми истински приятели в града и бди над мен като леко чалната по-голяма сестра. Силия живее на втория етаж на елегантна къща и всяка съботна утрин се срещаме там на кафе, за да разрешим световните проблеми…”

Така започва историята на Роузи – една непоправима оптимистка, която напуска добрата стара Англия и се втурва да преследва щастието в страната на неограничените възможности. Един каприз на съдбата обаче бързо попарва ентусиазма й…

Лудо влюбена в Манхатън, Роузи се отдава на работата и сладките приказки на чаша кафе с най-близките си приятели: Ед – който бяга от сериозните връзки като дявол от тамян, Марни – която май е излизала с целия Манхатън, и Силия – същински тайфун. Тримата я забъркват в куп смешно-трогателни ситуации с една-едничка цел – чаровната англичанка отново да изпита сладкия вкус на живота.
И точно в най-неподходящия момент случайна среща изправя Роузи лице в лице с миналото и с тайната, която дълго е таила в себе си...

„Събота сутрин в Манхатън” е носител на приза за най-добър мъжки образ в дамска книга и е финалист за престижната награда „Най-добър женски роман за 2010 г.”.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: erabooks
Категория: Забавление
Прочетен: 518636
Постинги: 85
Коментари: 77
Гласове: 71
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031